2010-12-14

Sykret friendas, kaip artėja šventės

Laba,

šiandien gavau iš savo secret friend'o gražų maišiuką su mandarinais, tikrai nusišypsojau gavusi, juk taip malonu kai tave nustebina. Man irgi reiks pagalvoti ką savo secret friend'ui padovanoti. Jei kas turit kokių idėjų, prašau pasidalinkit komentaruose.
Jau jaučiu kaip kvepia Kalėdomis (privalgius mandarinų, kur nepajusi :), aišku su Kalėdom darbe ir projektų deadline'ai artėja, bet kaip nors...
Šiandien kolegė padovanojo daug juodo šokolado, su mintimi, kad padaryčiau Brownie, o kas belieka, teks kepti, nors mintį turėjau, kad Ievutės atvažiavimo proga savaitgaliui pirmą kartą bandysiu kepti cheesecake'ą. Laukiu nesulaukiu savaitgalio ir garbingų svečių.
Beje, jau sudariau Kūčių stalo sąrašiuką, nes pirmą kartą būsiu atsakinga už vaišes, tai jau dabar sąraše 15 patiekalų, kaip tikra buožė :), vėliau papublikuosiu ir patį sąrašą, ir kelis paprastus receptukus, ką skanaus pasigaminti šventėm, gal ir jūs ką nors panaudosit savo Kūčių stalui.

Iš kairės: juodas šokoladas Browniui, sykret friendo maišiukas, I love coffee puodukas jau be kavos

Bučiuoju..

3 komentarai:

Lina Kairytė rašė...

Dėl Kūčių - tikra buožė :) Man utopija dažnai atrodo 12 (jei pagal tradicijas) skirtingų patiekalų padėt, o čia 15a, ir dar, matau, tai nepabaiga :)

Ieva P. rašė...

O taip, matai 3 vilniečių karta, kur tau neišpindėsi :)

Anonimiškas rašė...

:) Oi, šaunuolė Ievute! Mano Kūčių stalo ruošimas apsiriboja daržovių pjaustymu salotoms ir "vinigretui".. :))) Aš irgi labai laukiu savaitgalio su jumis pasimatyt :*
O va dabar pagrindinis klausimas - KAS TAS SYKRET FRIENDAS? :) As dar nieko negirdejau apie jįjį :))
Ieva