2011-01-15

Kesadiljos

Sveiki,

kai lieka tortilijos likučių, tikrai gaila išmesti, paprastai per kelias dienas jos sudžiūsta, po svečių apsilankymo kaip tik ir pas mane liko 4 tortilijos ir štai vartydama savo kulinarines biblijas, radau aprašytas kesadiljas, visų reikalingų ingredientų neturėjau, bet čia kaip su picom, ką turi tą dedi.

Taigi tuomet šaldytuve turėjau gabaliuką cukinijos, pievagrybių su rudomis galvutėmis ir sūrio, to visiškai pakako, kad kesadiljos skaniai gautųsi.

Labai greitai pagaminama. 1 kesadiljai reikia 2 tortilijų
Aš paprastai perku tokias tortilijas, jas rasit visuose PC prie kiniškų/tailandietiškų maisto skyrelių
Cukiniją trumpai apkepkite keptuvėje ir sudėkite gabaliukus ant vienos tortilijos
Tą patį padarykite su keptais pievagrybiais ir aišku nepamirškite tarkuoto sūrio
Kepti reikia abi puses (aliejaus kelis lašus į keptuvę ir ištepkite per visą), kol paskrus, supjaustykite į keturias dalis
Skanaus
Bučiuoju..

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labai jau aš jų noriu!!!!!!!!!!!!!!

Ieva P. rašė...

:) tai viens du iki parduotuvės :), prisikepti daug galima :)

Mindaugas rašė...

man irgi patinka Kesadiljos, kadangi į jas gali dėti to, kas tavo fantazijose gimsta :)
Beje, seniai gaminau, todėl reikės ir man kažką pamastyti ir įdėsiu blog'an :)
Prie šio užkandžio rekomenduoju guakamole padažą!

P.S.: mano irgi jaunas blogas :) www.mindaugas-bonappetit.blogspot.com

Ieva P. rašė...

Sveikas, Mindaugai :), ačiū už patarimą. O tavo BLOG'ą aš jau anksčiau esu naršiusi, labai noriu išbandyt graikišką jogurtinį pyragą :)

Ievuze rašė...

Oi, kaip skaniai atrodo. O kaip apversti, kad neisbyretu turinys? :)

Ieva P. rašė...

Ievut, kai pakepi, tai pati tortilija apskrunda ir kietesnė, aišku nedėk tiek priedų, kad per kraštus kristų :), viskas labai simple, tai apvertimas visiškai paprastas.